Změna ceníku

Od 1. května 2019 jsme se rozhodli ke změně ceníku v položce „Prověření ojetého vozidla“.
Lidé nečtou, často u problému nepřemýšlejí a neustálé vysvětlování „cenotvorby“ nás zbytečně obírá o čas.
V jednoduchosti je síla.

  1. Prověření jednoho vozidla, které si zájemce sám vytipoval: 4,9 tis. Kč + cestovné k prodejci a zpět počítáno z Brna, 8 Kč/km
  2. Prověření dvou vozidel na jednom prodejním místě ve stejný den – 7500,- Kč + cestovné dle bodu 1.
  3. Prověření více vozidel na jednom místě nebo ve vzdálenosti do 50 km v součtu přejezdové vzdálenosti : max. 4 ks/den, 9 900,- Kč + cestovné dle bodu 1
  4. Základní posouzení nabídky – inzerátu zdarma. (Neobsahuje samozřejmě žádnou lustraci v placených databázích jako např. Cebia apod.)
  5. Před výjezdem ke kontrole bez účasti zájemce nutná úhrada služby předem v plném rozsahu na základě vystavené předfaktury.
  6. Při účasti zájemce u prohlídky se cena služby hradí na místě, hotově po provedení prací. To nevylučuje možnost, že před zahájením prověřování vozu bude požadována přiměřená záloha.
  7. Dojednání slevy není našim primárním úkolem, čili tohle většinou necháváme na vás. Kdo bude s prodejcem debatovat o ceně je nutné se dohodnout nejpozději před finálním jednáním po skončení prohlídky. Pokud slevu dojednáme my – účtujeme vám k ceně prohlídky polovinu z dohodnuté výše slevy. Slevu si dojednáte vy – nic nedoplácíte, je to vaše šikovnost.
  8. Vyhledání potenciálně vhodných vozidel dle požadavku zájemce z nabídky v tuzemsku, jejich předběžné posouzení, konzultace se zájemcem před realizací prohlídky vozidel, ověření historie vozidla (je-li možno tuto ověřit ) max. 5 ks v ceně : 2 tis. Kč
  9. Převoz zájemce na místo prohlídky provádíme jen v odůvodněných případech po předchozí domluvě. Chceme vám vyjít vstříc, ale nepovažujeme to za samozřejmost. Mj. i z důvodu rizika dopravní nehody atd.
  10. Vozidlem zájemce se na místo prohlídky přepravovat nebudeme.

Jiné položky ceníku beze změn, pro zákazky nasmlouvané Auto AZ Consulting platí ceník Auto AZ Consulting.

Změna v souvisejících rubrikách na webu provedena.